Aquest dimecres al Centre de Suport Territorial Pirineus de l'Institut Cartogràfic i Geològic de Catalunya de Tremp, s'ha dut a terme la reunió del CATLABS per donar a conèixer les propostes d'innovació social digital que hi ha l'Alt Pirineu.

Segons el Cap del Servei d'Inclusió i Capacitat Digital, Ricard Faura, és important traslladar-se a les diferents delegacions de Catalunya per comprendre millor el funcionament de les diferents comarques i conèixer de primera mà els projectes intel·ligents que s'estan duent a terme.

Des de la Delegació Territorial de l'Alt Pirineu s'ha vist amb molt bons ulls aquesta reunió, ja que per poder tirar endavant el territori, és fondamental, conèixer les activitats que si està fent per poder treballar conjuntament.

Un exemple que s'ha posat sobre la taula ha estat el treball que s'està duent a terme des de la inspecció de formació professional per trobar a cada centre d'ensenyament de l'Alt Pirineu la seva especificació pròpia del territori i treballar-la per fer-la un referent.

La jornada ha acabat amb un dinar a peu dret perquè els representants de la sessió poguessin conèixer-se i parlar dels seus projectes d'innovació social digital.

Aquest tipus de reunions s'aniran realitzant al llarg de tot Catalunya.

Parlen al vídeo: RICARD FAURA, CAP SERVEI INCLUSIÓ I CAPACITAT DIGITAL - ROSA AMORÓS, DELEGADA TERRITORIAL ALT PIRINEU I ARAN

El Pirineu avui