Aquest dijous ha tingut lloc a l'Escola La Salle de la Seu d'Urgell l'acte de presentació del Projecte Solidari UniRaid, on els representants dels Ajuntaments de la Seu, Puigcerdà i Organyà ha donat suport presencialment als alumnes participants en aquesta cursa solidària que cada any es realitza al Marroc.

Els alumnes de La Salle han presentat el vehicle amb el qual porten treballant des de fa mesos i amb el que hi participaran. També, en aquest acte han manifestat la seva il·lusió i ganes de participar en el projecte.

L'Uniraid és una gran aventura humana i solidària per a estudiants amb esperit emprenedor d'entre 18 i 28 anys.
Es tracta d'un itinerari de 9 dies pel Marroc en turismes de més de 20 anys, que es porta a terme anualment en el mes de Febrer.

L'UNIRAID no és un ral·li ni una cursa de velocitat, UNIRAID és un viatge-aventura en el qual els participants hauran de completar 6 etapes navegant amb un llibre de ruta, i esquivant tota mena d'obstacles, desafiaments i proves, amb l'objectiu de creuar Marroc de nord a sud i lliurar 30 kg de material solidari en els llogarets del desert.

Parlen al vídeo: ANNA SANSA, DIRECTORA DE LA SALLE - ALBERT COT, PILOT I ALUMNE DE LA SALLE - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU

El Pirineu avui