Dins el programa PallarsLector que fomenta la lectura dels infants a les escoles dels Pallars, paral·lelament, s'organitza tallers de lectura, exposicions i obres de teatre, amb l'objectiu de complementar la lectura que estan treballant en aquells moments els infants.

Aquesta setmana els alumnes de 2n d'ESO de l'escola Maria Immaculada han rebut la visita de l'escriptora Maite Carranza, autora del llibre “El clan de la loba” que els alumnes estan treballant aquest trimestre a classe.

Dins del programa PallarsLector els alumnes ja havien llegit altres novel·les de l'autora.

Per l'escriptora Maite Carranza, és un plaer poder fer aquestes sessions de lectura amb els alumnes de les escoles dels Pallars, ja que l'oportunitat de conèixer de primera mà els escriptors dóna a l'infant una perspectiva molt més personal de l'obra que està llegint.

Des del programa PallarsLector, l'escriptora ha realitzat més sessions de lectura en altres escoles dels Pallars. També ha aprofitat per presentar el seu nou llibre “Camins de Llibertat” que explica algunes de les històries que van succeir al Pallars com a punt estratègic de fugida entre els Pirineus.

Parlen al vídeo: LLUNA IGLÉSIAS, ESTUDIANT 2n ESO MARIA IMMACULADA - MAITE CARRANZA, ESCRIPTORA

El Pirineu avui