En pocs dies s'han venut les 800 entrades que es van posar a la venda per assistir a la 22a Festa del Trinxat de Puigcerdà, que tindrà lloc el proper 25 de febrer al poliesportiu. Fins i tot, i tal com va passar l'any passat, s'ha hagut de crear una llista d'espera amb una quarantena de persones.

Tot i passar dels 25 als 27,50 euros per persona, molts veïns i alguns visitants s'han afanyat a adquirir la seva entrada per no perdre's aquesta cita gastronòmica i social que en els últims anys ha tornat a despertar un gran interès. A més, enguany s'anima els comensals a assistir amb una màscara, coincidint amb la setmana de carnaval.

En aquesta ocasió, el trinxat s'elaborarà amb col ecològica i de proximitat. L'ajuntament ha adquirit 120 quilos de col a un productor de la comarca per elaborar aquest plat tan típic. Pel que fa a la resta del menú, tornarà a anar a càrrec de l’associació Cuina Pirinenca de Cerdanya i les postres les elaboraran els pastissers de la comarca.

Parlen al vídeo: MONTSE DOLCET, REGIDORA TURISME PUIGCERDÀ

El Pirineu avui