El passat plenari municipal de La Seu d'Urgell, celebrat dilluns ha aprovat, per unanimitat, la moció presentada per Compromís X La Seu per tal de renegociar amb l'empresa concessionària del contracte de gestió de la zona blava a La Seu un nou acord de tarifes més reduïdes.
L'objectiu de la iniciativa es planteja per afavorir la dinamització del centre històric i beneficiar el comerç de proximitat, tal com va exposar el regidor Òscar Ordeig.

Al mateix plenari també es va acceptar una esmena a la proposta de la Cup per estudiar la possibilitat de remunicipalitzar el servei un cop acabada la concessió, l'any 2022.

Per la seva banda, Francesc Viaplana, portaveu d'ERC, va valorar positivament la iniciativa.
L'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu, i va votar a favor de la moció, tot recordant que ja es treballa de costat amb el sector comercial a través de la Taula de Comerç per establir línies de dinamització.

D'altra banda, el tinent d'alcalde de Serveis Centrals i Territori, Jesús Fierro va alertar que la rebaixa de les tarifes implicarà reequilibrar el pressupost i no garantirà una major rotació als aparcaments de pagament.

Parlen al vídeo: OSCAR ORDEIG, COMPROMÍS PER LA SEU - OSCAR LOZANO, CUP - ANNA VIVES, TINENT D’ALCALDE DE TRANSPARÈNCIA I BON GOVERN

El Pirineu avui