Fins el pròxim dimecres 22 de febrer es poden fer les inscripcions per participar a la Rua de Carnaval de la Seu d'Urgell, els interessats s'han d'adreçar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament urgellenc.
Com és habitual, molts urgellencs i urgellenques ja fa dies que estan confeccionant noves disfresses o remodelant les antigues per lluir-les a la Rua.
L'elaboració de les vestimentes festives, és fins a l'últim moment tot un misteri.

La rua de Carnaval de la Seu d'Urgell que se celebrarà el dissabte 25 de febrer.
El dissabte 25 de febrer, a un quart de cinc de la tarda, tindrà lloc la recepció de les colles que participaran en la rua de Carnaval de la Seu d'Urgell. La rua arrencarà a les cinc de la tarda des de la plaça de les Monges. Les colles desfilaran al ritme de la Banda de Diables de l'Alt Urgell i de BatukaSeu.
A dos quarts de set de la tarda, la rua finalitzarà a la plaça dels Oms on hi haurà coca i xocolata per a tothom, a càrrec del CAU Agrupament Escolta Alt Urgell. Per la seva part, la Germandat de Sant Sebastià oferirà rom cremat.
A tres quarts de set de la tarda, tindrà lloc l'acte de lliurament dels premis dels guanyadors de la rua d'aquest any.

Parlen al vídeo: MERCÈ GARCÍA, CAL BUNDANCIETA

El Pirineu avui