L'empresa cerdana Ibernyx SL ha convocat la segona edició dels premis BDP Software Puigcerdà per a treballs de recerca de segon de Batxillerat relacionats amb la tecnologia. A diferència de la primera edició que només s'adreçava a alumnes de Cerdanya, aquesta vegada el premi és obert a estudiants de tot el Pirineu. L'objectiu d'aquest guardó és incentivar la tecnologia entre els joves.

Hi podran participar tots els alumnes de Batxillerat de Cerdanya, Alt Urgell, Pallars Sobirà, Pallars Jussà, Alta Ribagorça, la Val d’Aran, el Solsonès, el Berguedà i el Ripollès.

Un jurat, format per l'equip de professionals de l'empresa, serà l'encarregat d'escollir el millor treball, que rebrà un premi en metàl·lic de 600 euros.

Els treballs es podran presentar a l'oficina central de l'empresa, situada al carrer Alfons I 31 de Puigcerdà, fins el 15 de juliol del 2017. El guanyador/a rebrà el premi en un sopar de gala que tindrà lloc el el 17 de setembre.

Parlen al vídeo: ROGELI MARTÍ, GERENT BDP SOFTWARE

El Pirineu avui