Aquest dilluns s'han reunit a la seu territorial de Tremp de ICGC, la Delegada Territorial de l'Alt Pirineu i Aran, Rosa Amorós, el Secretari de Salut Pública, Joan Guix, entre altres personalitats, per abordar el primer Consell territorial consultiu i de coordinació de salut pública de l'Alt Pirineu i Aran. En la reunió s'ha analitzat i detectat quins factors són determinants per garantir una salut pública.

Un dels aspectes més importants que s'han tractat a la reunió és l'envelliment de la població, ja que la baixa densitat i la distància dificulta més l'actuació en les zones rurals.

Des de la Secretaria de Salut Pública s'ha valorat positivament aquest primer Consell territorial consultiu, ja que permet l'administració central tenir una visió més realista i propera del territori.

Aquesta ha estat la primera de les 6 reunions que es durant a terme al llarg de Catalunya per buscar els agents determinants per millorar i reforçar la salut pública de Catalunya.

Parlen al vídeo: ROSA AMORÓS, DELEGADA TERRITORIAL ALT PIRINEU I ARAN - JOAN GUIX, SECRETARI SALUT PÚBLICA GENERALITAT

El Pirineu avui