L'ajuntament de Puigcerdà té previst iniciar les obres del nou Centre Cívic i Esportiu a finals d'any, un equipament que es situarà en aquest terreny del costat del poliesportiu i tindrà dues plantes. Després que els serveis municipals hagin realitzat l'estudi geotècnic i els càlculs d'estructura, el consistori traurà, en els propers dies, la licitació de redacció del projecte executiu amb un cost aproximat de 100.000.

La planta baixa es destinarà per a usos esportius i la gestionarà el Club Poliesportiu Puigcerdà. En aquest espai hi haurà dues pistes de cúrling i una nova sala de gimnàs. La primera planta tindrà un ús social, amb una sala polivalent amb cadires retràctils per habilitar-la com a auditori, que podrà acollir tot tipus d'activitats culturals i lúdiques, com ara presentacions de llibres, conferències o representacions teatrals.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui