Dins del cicle d'activitats “Biblioteques amb DO” s'ha realitzat un taller de cuina on s'ha mostrat pas a pas l'elaboració de quatre plants on finalment s'ha mostrat als assistents amb quin tipus de vi el maridatge queda més harmònic.

Els plats han integrat un menú de tres plats, entrant primer, segon i postres, on s'ha combinat plat d'elaboració amb carn i peix.

Segons Gabi Serra, és molt important saber quin plat final és el que es vol elaborar per escollir el vi que s'utilitzarà tant per maridar com per cuinar, ja que cada vi té unes propietats que en cuinar-se, altera de forma molt personal cada aliment.

Dins del cicle d'activitats “Biblioteques amb DO” s'ha realitzat tot tipus d'activitats, el passat divendres, es va acompanyar la presentació de la novel·la històrica del periodista Jaume Clotet amb els vins Brocat del Celler Miquel Roca i el Llabustes del celler Vila Corona.

Parlen al vídeo: GABI SERRA, XEF HOTEL TERRADETS

El Pirineu avui