Aquest passat divendres la periodista i autora Ana Basanta va donar a conèixer les experiències de canvi de vida dels protagonistes del seu darrer llibre: Decididos, a la Sala de la Immaculada de la Seu d’Urgell.

L'acte va ser presentat per Albert Batalla, alcalde de la Seu, i va comptar amb la presència de dos dels protagonistes de l'obra, Ester Ferrando i Jaume Catalán.

L'obra recull històries de persones que han fet un gir a la seva vida, s'han reinventat i han abandonat decididament l'anomenada "zona de confort" per viure noves experiències sent fidels als seus valors.

L'autora ha manifestat la seva satisfacció per la bona acollida en aquesta presentació i visita a la capital urgellenca, i ha afegit, que les històries que envolten a la ciutat de la Seu, li han fet rondar la idea de fer un pròxim llibre d'investigació inspirat en la ciutat urgellenca.

Parlen al vídeo: ANA BASANTA, AUTORA - ALBERT BATALLA, ALCALDE DE LA SEU - JOAN-ENRIC VIVES, BISBE DE LA SEU I COPRÍNCEP D'ANDORRA

El Pirineu avui