La Fundació Privada Bosch i Aymerich i l'estació de Masella han lliurat aquest dissabte les beques-estudi a joves estudiants d'Alp, Das i Urús, els municipis on s'estén el domini esquiable del complex. En aquesta primera edició s'han repartit 40.000 euros entre 18 joves cerdans. La finalitat de les beques és ajudar a les famílies d’aquests joves a sufragar el cost dels estudis de cicles de grau mitjà o superior i estudis universitaris de grau, a la vegada que serveix per compensar el sobre cost que tenen sovint els estudiants d’aquests municipis del Pirineu que han de continuar amb la seva formació lluny de la seva població.

L’acte de lliurament ha anat a càrrec dels patrons de la Fundació Bosch i Aymerich, directius de Masella, dels alcaldes d’aquests municipis i de Puigcerdà i, en representació de la Generalitat de Catalunya els Srs Ricard Font, Damià Calvet i Xavier Civit.

Amb aquest acte s'enceta el programa d'esdeveniments per celebrar els 50 anys de l'estació de Masella, que serà la temporada vinent 2017-2018.

El Pirineu avui