L'edició 2017 de la Cadí Trail, que tindrà lloc a la Seu d'Urgell el dissabte 17 de juny, presenta com a novetats més destacades, el patrocini per part de la marca Assics i l'ampliació del nombre de participants
La presentació en roda de premsa de la Cadí Trail l'han fet el passat divendres a l'Ajuntament de la Seu d'Urgell, l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, i l'organitzador d'aquesta competició de resistència per la serralada del Cadí, Albert Vilana.

Per la seva part, l'alcalde de la Seu, Albert batalla, ha remarcat que el fet que la cursa transcorri pel Parc Natural del Cadí-Moixeró "la fa exclusiva i més atractiva per a participar-hi". Batalla ha agraït tant a l'organització de la Cadí Trail com a l'espai natural la seva implicació, "que permet situar en l'àmbit de país la Seu d'Urgell en el mapa d'aquest tipus de competicions, que combinen l'esport i la natura".

Parlen al vídeo: ALBERT VILANA, ORGANITZADOR CADÍ TRAIL

El Pirineu avui