Un total de 40 reconeixements es van donar aquest dissabte a la 19a edició de La Festa de l'Esport de Tremp, que organitza la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament i les diverses entitats esportives municipals.

Aquests reconeixements homenatgen les entitats, esportistes o persones amb gran vinculació al món de l'esport que durant l'última temporada la seva implicació o trajectòria esportiva ha estat destacada.

L'acte va comptar amb la presència de l'atlela lleidatà Gerard Porras, del FC Barcelona i record d'Espanya i Catalunya en la categoria juvenil i júnior de 60 i 110 m tanques.

Uns dels moments més emotius de l'acte va ser el lliurament d'una menció especial a Marc Resa, per l'autosuperació envers els problemes que va sofrir jugant amb la Unió Esportiva de Lleida.

En l'acte també es va fer un reconeixement a Núria i Inés Moré que l'any 1967 van participar al campionat d'Espanya de Piragüisme. On la Núria va quedar en tercera posició.

Un dels altres moments més emotius de la celebració va ser el lliurament dels dos guardons en memòria dels expresidents del Club de Futbol de Tremp, Dr. Pascual i Andreu Tomas, que durant el 2016 van traspassar.

Parlen al vídeo: JORDI FUMÀS, TÈCNIC AJUNTAMENT TREMP

El Pirineu avui