La mancomunitat de municipis amb estacions d'esquí de fons, agrupats sota la marca Tot Nòrdic, ha renovat el portal a Internet, la seva principal plataforma de difusió conjunta, amb l'objectiu de millorar la visualització de l'oferta general d'aquesta modalitat d'esquí.
Al nou portal, totnordic.cat, s'hi han inclòs enllaços amb les estacions meteorològiques de les pistes, un enllaç directe amb la previsió del meteocat de cada estació, les webcams de cada instal·lació, informacions complementàries com ara calendari d'activitats i serveis que ofereixen, enllaç amb els portals específics de cada una de les set estacions i connexió amb els murs a les xarxes socials per fomentar la interrelació amb els aficionats. En les pròximes setmanes també s'hi afegirà una galeria d'imatges actualitzada.

El Pirineu avui