Aquest dijous, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Tremp ha tingut lloc la presentació de les activitats previstes per l'Associació Catalunya Contra el Càncer Lleida a la comarca del Pallars Jussà.

L'acte ha estat presidit per l'alcalde de Tremp, Joan Ubach, el president de la AECC Lleida, Eduardo Serrano, la presidenta de la Junta Local de Tremp, Pepita Montanuy, entre altres personalitats.

Des de fa uns anys l'AECC Catalunya contra el Càncer té posat en marxa un programa de proximitat per oferir a les comarques del Pirineu serveis similars als que es dóna a Lleida, com ara atenció psicològica o l'orientació.

Des de l'AECC totes les activitats que se sol·liciten des de les juntes locals d'arreu de la província de Lleida s'intenten gestionar per tal d'oferir un servei de qualitat a tot el territori. El president Eduardo, puntualitza la importància del dinamisme de les juntes locals, per poder arribar a tothom.

Des de l'AECC s'està gestionant l'opció de dur a terme activitats d'hidroteràpia a les instal·lacions de la piscina coberta de Talarn.

Parlen al vídeo: EVA FIGUERA, GERENT AECC - CATALUNYA CONTRA CÀNCER LLEIDA - EDUARDO SERRANO, PRESIDENT AECC – CATALUNYA CONTRA CÀNCER LLEIDA - PEPITA MONTANUY, PRESIDENTA JUNTA LOCAL TREMP

El Pirineu avui