La Federació Catalana de Natació ha decidit que l'estany de Puigcerdà sigui l'escenari del 1r Campionat de Catalunya de Natació d'Hivern 'Open'. Aquesta és la principal novetat del 'Pyrinees Ice Swimming Festival', que es celebrarà el 18 i 19 de març. Aquesta competició de natació en aigües gèlides es desenvoluparà en condicions extremes.

La prova, que està regulada per la normativa especificada per la International Winter Swimming Association i la mateixa federació, tindrà diferents distàncies: 25m lliures, 50m lliures, 100m lliures, 200m lliures, 450m lliures i una prova de relleus de 4x50m lliures. Els nedadors que participin a la prova de 450 metres tindran l'opció de classificar-se pel campionat del món de natació d'hivern que s'ha de celebrar a Tallin, Estònia.

Des de l'Àrea d'Esports de l'ajuntament s'han mostrat satisfets del ritme d'inscripcions i han avançat els noms d'alguns nedadors i nedadores reconeguts en aquest món que ja han confirmat la seva assistència.

L'esdeveniment té caràcter solidari ja que una part de la recaptació es destinarà a l'Associació contra el Rabdomiosarcoma i a la France Choroïdérémie.

Parlen al vídeo: MAR QUERA, REGIDORA ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ

El Pirineu avui