Les Conferències de l'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) porten aquest divendres a Puigcerdà, el doctor en Economia José María Gay de Liébana. La conferència del professor de la Facultat d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, titulada "Analitzant la realitat econòmica actual", es farà al Museu Cerdà a partir d'un quart de 9 de la nit. L'economista, col·laborador en diferents mitjans de comunicació, farà una anàlisi de la situació actual per explorar, seguidament, les perspectives de futur.

José María Gay de Liébana és professor titular d'Economia Financera i Comptabilitat de la Universitat de Barcelona. Doctor en Ciències Econòmiques i en Dret, és Acadèmic Numerari de la Reial Acadèmia de Doctors. També és Membre d'Honor del Consell Superior Europeu de Doctors i Doctors Honoris Causa.

Aquesta xerrada forma part de l'activitat regular que l'AuCER organitza al llarg de l'any.

El Pirineu avui