Amb la renúncia de l'exregidor d'esports, Jordi Bolado, i l'entrada del nou regidor, Francesc Castells, l'Ajuntament de Tremp ha sofert uns canvis de gestió en les regidories, així ho ha donat a conèixer als plens d'aquest dilluns.

En el ple també s'ha informat de l'entrada del Pallars Sobirà a la societat Jussactiu, on l'Ajuntament de Tremp en forma part, conjuntament amb 8 ajuntaments més i el Consell Comarcal del Pallars Jussà. L'adhesió de la comarca en la societat de foment modificaria el capital social de l'entitat.

El grup municipal d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) ha presentat una moció sol·licitant a la Corporació Catalana de mitjans audiovisuals l'ús de la nomenclatura d'Alt Pirineu en referir-se a la demarcació veguerial que compren les comarques de l'Alta Ribagorça, l'Alt Urgell, la Cerdanya, el Pallars Jussà i Pallars Sobirà; donat que els termes “Pirineu de Lleida” i “Pirineu de Girona” són incorrectes.

Finalment, als precs i preguntes el grup a l'oposició de Compromís per Tremp ha qüestionat l'actuació del grup de govern envers l'avaria important a la bomba de l'aigua que va tenir lloc el passat dissabte 28 de gener i va deixar el subministrament d'aigua interromput durant tot el dia. L'alcalde ha exposat la rapidesa en la que es va actuar tenint en compte el tipus d'avaria i el moment de la incidència.

Parlen al vídeo: JOAN UBACH, ALCALDE DE TREMP - MARIA PILAR CASES, REGIDORA CULTURA TREMP

El Pirineu avui