En els pressupostos de la Generalitat del 2017 hi ha inclosa una partida per poder construir l'estació d'autobusos de Puigcerdà, projectada des de fa anys al terreny del costat de l'estació de tren que també és propietat d'Adif. L'ajuntament de Puigcerdà va demanar al departament de Territori i Sostenibilitat que es contemplés aquesta partida i ara el consistori portarà al ple una modificació del planejament urbanístic per poder disposar d'aquest terreny i com a contraprestació l'ens estatal obtindria uns usos nous en els seus terrenys.

El solar queda enlairat respecte d'un carrer que no es modificarà, de manera que l'accés i sortida de la nova terminal es podrà fer per dos costats. La nova estació d'autobusos de Puigcerdà és un projecte que fa temps que està sobre la taula. La intenció de l'Ajuntament és tancar les negociacions amb Adif el més aviat possible i iniciar les obres a finals del 2017 o a principis del 2018.

Parlen al vídeo: ALBERT PIÑEIRA, ALCALDE DE PUIGCERDÀ

El Pirineu avui