Dins del cicle d'activitats de Biblioteques amb DO, s'ha organitzat la conferència “La literatura i el vi: un maridatge sensorial”, a càrrec de la directora de la Institució de les Lletres Catalanes, Laura Borràs.

La ponÈncia ha fet una anàlisi dels diferents moments, en els que el vi i la història de l'art conflueixen.

Per complementar la conferència les bodegues pallareses Sauvella i Xics del Cal Borrech van presentar els seus nous vins, Luscinia Canta i Cabeçanes respectivament, oferir un tast a tots els assistents.

La conferència, que forma part de projecte Lletres en viu de la Institució de les Lletres Catalanes, ha complementat les activitats de Biblioteques amb DO que continuaran al llarg de tot el mes de febrer.

Parlen al vídeo: LAURA BORRÀS, DIRECTORA INSTITUCIÓ LLETRES CATALANES - JORDI ROCA, PROPIETARI VINOTECA XICS DEL CAL BORRECH

El Pirineu avui