El passat divendres va tenir lloc la inauguració de l'exposició CATALLUFA 2017 de Jaume Rovira a la Sala d'Art L'Aparador de la Seu d'Urgell
Jaume Rovira va arribar a Ossera l'any 1980. Havia viscut sempre a Sabadell i era delineant de professió, però feia temps que pensava que la vida de ciutat no estava feta per a ell.
De jove havia fet espeleologia i escalada, i formava part d'un grup d'escoltes amb els quals va conèixer Ossera, quan un estiu van ajudar a reconstruir-hi un pont derruït.
Va ser llavors que va decidir remodelar la casa de Cal Perlet, i dedicar-se a les feines agrícoles, criar conills i gallines, fer de pastor, i crear obres d'art.
Aquests dies es pot visitar una singular exposició de dibuixos i pintures sobre Catalunya vista des de la seva particular perspectiva.

Aviat farà 10 anys que Rovira va obrir l'Espai Jaume, una sala d'exposicions als baixos de Cal Perlet. Tots els caps de setmana es pot visitar a Ossera la seva obra força abstracta, amb colors vius i cridaners. Els seus olis, aquarel·les o gravats no deixen indiferent.

Parlen al vídeo: JAUME ROVIRA, ARTISTA

El Pirineu avui