CADI LA SEU rebrà al Palau d’Esports, aquest dissabte 4 de febrer a les 19,45 h a l'equip extremeny Al-Qazeres, que s'ha mostrat en el seu retorn a la LF com un dels equips que millor rendiment a sabut treure de la seva plantilla i que actualment ocupa la 6a posició de la classificació amb 9 victòries, i empatat amb el 4r classificat.

CADI LA SEU no acaba de rematar els partits, tot i competir-los tots, no ha tingut l'encert necessari per sumar més victòries que les 7 actuals.
L'equip urgellenc té ganes de tornar a guanyar al Palau d'Esports de la ciutat. La darrera victòria va ser en el partit contra Spar-Citylift Girona el passat 10 de desembre.
Les jugadores de Joan Carles Pie, incansables durant els 40 minuts de joc, no van tenir tenir la sort necessària en el joc ofensiu per poder obtenir bons resultats en els dos darrers partits.
La visita d'Al-Qazeres ha de suposar un canvi de tendència per afrontar el darrer quart de la temporada amb total confiança.
Les jugadores claus de l’Al Qazares són les exteriors Rosanio i Alston, que tenen una facilitat anotadora important, i Foraster en joc interior.

El Pirineu avui