Per dinamitzar els esports de neu, cada setmana, les diverses estacions de l'Alt Pirineu organitzen activitats i concursos per atraure l'atenció dels esquiadors i garantir un volum mínim d'esquiadors durant la temporada més fluixa.

Des del Grup FGC s'aposta per organitzar un ampli ventall d'activitats al llarg de les seves estacions, el 9º Trofeu infantil a la Molina o l'espectacle de màgia a Vallter 2000, en el cas de les estacions Pallareses, s'ha apostat per seguir amb la segona edició del SnowFest d'Espot, una carrera centrada a un públic universitari. Al llarg del cap de setmana els assistents podran gaudir de festes, premis i exhibicions nocturnes. A més també s'organitza un tast d'altura amb productes del Pallars Sobirà i música d'ambient.

L'estació ribagorçana de Boi Taüll aposta per la iniciació al freestyle i al snowpark, organitzant sessions d'assessorament de com utilitzar els mòduls del snowparck de forma segura i controlada.

Des de l'estació pallaresa de Tavascan s'està organitzant la festa de Los 40 que se celebrarà a mitjans del mes de març.

El Pirineu avui