L'Associació Universitària de Cerdanya (AUCer) ha aprovat aquest dimecres el pressupost per aquest 2017. Els ingressos previstos enguany per l'entitat són de més de 50.000 euros, dels quals la gran majoria provenen de les activitats i cursos i especialment de la Universitat d’Estiu. També es compta amb aportacions de patrocinadors i espònsors. Les despeses programades també ascendeixen a més de 50.000 €, per garantir un pressupost equilibrat.

L'assemblea general també ha servit per perfilar el programa de cursos de la Universitat d’Estiu Ramon Llull Puigcerdà, que se celebrarà del 10 al 14 de juliol. S’han avançat alguns detalls de la 19a edició, com ara que la inauguració serà a càrrec de l'historiador i puigcerdanenc Xavier Gil i Pujol. La graella tindrà un curs de de fotografia amb mòbil, un curs sobre vinya amb alçada i un curs de coaching per a equips de salut. A més a més, també s'han donat a conèixer algunes propostes de cara al 2018, quan l’entitat celebrarà el 20è aniversari.

El Pirineu avui