El secretari d'Hisenda, Lluís Salvadó, ha explicat aquest dijous, el desplegament territorial de l'ATC a l'alcalde de la Seu d'Urgell.
Lluís Salvadó, acompanyat de la delegada del govern de la Generalitat a l'Alt Pirineu i Aran, M. Rosa Amorós, ha mantingut una reunió de treball amb l'alcalde de la Seu d'Urgell, Albert Batalla, per explicar-li el nou model d'implantació territorial de l'Agència Tributària de Catalunya, basat en una xarxa d'oficines pròpies preparades per prestar els mateixos serveis a tots els ciutadans de Catalunya.
El passat mes d'octubre, l'ATC va iniciar els tràmits per contractar, mitjançant concurs públic, el lloguer de locals a 14 municipis de Catalunya. Aquest desplegament territorial forma part de l'estratègia de creixement de l'ATC i respon a la voluntat del Govern de preparar l'administració tributària per a l'assumpció de les plenes competències fiscals.

El local que acollirà l'Agència Tributària de Catalunya a la Seu s'ubicarà al carrer Germandat de Sant Sebastià, número 10, de la ciutat, comptarà amb 268,5 m2 i 7 treballadors, que se sumaran a la plantilla de l'ATC.

Parlen al vídeo: LLUÍS SALVADÓ, SECRETARI D'HISENDA

El Pirineu avui