Aquesta setmana, una seixantena d'alumnes de l'escola Jaume I de Llívia practiquen esquí de fons a la pista d'esquí que l'ajuntament ha creat enguany al camp de futbol del municipi. Aquest dimecres han començat els nens i nenes de cicle Superior d'Educació Primària i dijous i divendres serà el torn dels alumnes de cicle inicial i cicle mitjà. L'activitat que, s'emmarca dins l'assignatura d'Educació Física, ha estat molt ben rebuda.

El centre educatiu està a tocar de la pista de nòrdic, pel que els alumnes poden començar l'activitat sense necessitat de desplaçar-se. A més, les famílies no han hagut de costejar el material. Des de l'escola veuen amb molt bons ulls aprofitar la pista per practicar aquest esport d'hivern i mantindran l'activitat fins que les condicions de la neu ho permetin.

Parlen al vídeo: NIL I JÚLIA, ALUMNES 6È ESCOLA JAUME I LLÍVIA

El Pirineu avui