Tremp ha obtingut el segon premi per millor adminstració electrònica en el II Congrés de Govern Digital, que premia a les institucions que han aplicat millor l'ús dels mitjans electrònics en la gestió i serveis que ofereixen. El primer premi se li va atorgar a l'Ajuntament de Roses.

Des de l'ajuntament s'ha ampliat i millorat la pàgina web per ampliar els continguts i permetre als usuaris poder dur a terme tot tipus de gestions en les quals el ciutadà es desplaçava a l'administració per dur-les a terme.

Una novetat en la millora de transparència és el nou portal de “Govern obert i Transparència” on s'informa de la gestió econòmica, els convenis i subvencions i l'acció de govern i normatives.

Entre els tràmits telemàtics disponibles, els més consultats són les llicències de construcció sol·licitades per empreses. El ciutadà de peu encara dur a terme la major part de les gestions al mateix ajuntament.

Els premiats han estat reconeguts d'acord als indicadors que proporciona el Consorci AOC de l'informe d'e-Administració a Catalunya que publica anualment.

Parlen al vídeo: CARME BADIA, RESPONSABLE NOVES TECNOLOGIES AJUNTAMENT TREMP

El Pirineu avui