Al llarg del 2017, la Biblioteca Comptat de Cerdanya ofereix la possibilitat que els seus usuaris puguin accedir digitalment a més de 5.000 diaris i revistes de tot el món gràcies al servei PressReader. Per accedir a les publicacions només cal connectar-se a la sessió del Wi-Fi de la biblioteca, registrar-s’hi i teclejar en un navegador la web www.pressreader.com.
El servei té una validesa de noranta dies. A més, l’usuari no només podrà accedir als continguts de PressReader mentre sigui a la biblioteca sinó que l’enllaç es mantindrà a la memòria del seu ordinador portàtil, tauleta o telèfon perquè pugui accedir-hi des de qualsevol lloc durant els set dies posteriors a la darrera connexió a la biblioteca.
La implantació de PressReader a les biblioteques gironines del Sistema de Lectura Pública és una prova pilot impulsada per la Diputació de Girona, de la qual, a banda de la Biblioteca Comptat de Cerdanya, també se’n beneficien una trentena de biblioteques de Catalunya.