Males herbes és l’últim llibre de Jordi Cardona que ha presentat a Oliana amb motiu dels actes de Sant Jordi, que tenen lloc tota la setmana al poble. L’escriptor, que es defineix com a pagès i ramader de professió, va iniciar la seva trajectòria en la literatura quan tenia 40 anys i ja compta amb una dotzena de publicacions.

L’ogerní va treure el seu primer llibre l’any 2000 i des de llavors s’ha dedicat a temes tan diversos com: història, infantil, poesia o novel·la. El seu últim treball és un relat imaginari que s’inspira en zones del Pre-Pirineu com Cambrils o Alinyà.
Aquest llibre ja el tenia pensat des de 1999, però a l’inici només el va fer com una narració curta, després de presentar-la a algun concurs i guanyar-lo, va pensar a escriure el llibre.
La presentació que s’ha realitzat a la sala d’actes de l’ajuntament d’Oliana ha comptat amb una trentena d’assistents.

Cardona va anunciar al públic que ja té un altre treball sobre poesia entre les mans

Parlen al vídeo: JORDI CARDONA, ESCRIPTOR