Jaume Betriu aconsegueix en l’inici del nacional d’Enduro un tercer lloc en la categoria E3 i una vuitena posició en Scratch. La primera prova que s’ha disputat a Sitges ha donat el tret de sortida al Campionat d’Espanya d’Enduro.
El pilot nargoní ha sigut la primera prova que disputava després d’haver participat en el Dakar 2021 i ser el millor català amb una dotzena posició.

El de KTM, que va quedar a només mig minut del guanyador, Cristophe Namboting, en la seva categoria, aspira a revalidar el títol. Lluitarà també per la victòria en Scratch que ja va obtenir tres anys consecutius, del 2015 al 2017.
El pilot ja realitza els seus plans d’entrenament també pensant en l’inici del mundial que serà a finals de juny a Portugal.

El campionat estatal seguirà amb les proves a Galícia, Navarra i Astúries abans de l’estiu.

Parlen al vídeo: JAUME BETRIU, PILOT D’ENDURO DE KTM