El grup parlamentari del PSC ha registrat un seguit de preguntes a la cambra per demanar a Salut que informi de la investigació en curs sobre el brot de Covid-19 que hi va haver a finals d’any a la residència de la Fundació Fiella de Tremp i es reclama que s’estableixin mesures per evitar que es repeteixi una situació com aquella.

El grup del PSC considera que 5 mesos després del brot i intervenció del centre residencial de gent gran, ja s’hauria de donar alguna explicació.

El brot a la residència Fundació Fiella de Tremp es va detectar el passat mes de novembre. Un brot que va causar la mort de 61 persones residents i moltes més, entre residents i treballadors, afectades. Actualment la gestió de la residència es troba encara intervinguda.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PARLAMENTÀRIA PEL PSC