L’ajuntament d’Oliana renovarà la xarxa d’aigua potable en tres carrers de la vila, després de detectar que hi ha pèrdues d’aigua en les instal·lacions. Tot i que l’actuació es vol realitzar en tot el municipi, de moment es farà als carrers de Girona, de Josep Escaler i de les Moreres.

Aquest projecte també contempla la impermeabilització del dipòsit d’aigua del municipi. El pressupost és de gairebé 180.000 euros, dels quals 120.000 els aportarà la Diputació de Lleida i la resta l’ajuntament.
Es calula que amb aquesta actuació, no farà falta bombejar tanta aigua des del riu Segre i que l’estalvi podria ser d’un 30%.

Per altra banda, s’han realitzat tasques de manteniment en espai públics d’Oliana. S’ha reparat una tanca de fusta del camí del Riu i s’ha remodelat la rotonda ubicada a l’encreuament dels carrers de la Serra, la Rasa i el Clot de la Guineu.

Parlen al vídeo: CARME LOSTAO, ALCALDESSA D’OLIANA