La primera edició de Llegendària que s’ha celebrat aquest dissabte a La Seu d’Urgell ha sigut tot un èxit. L’esdeveniment cultural per tota la família, que està relacionat amb la diada de Sant Jordi, ha tingut lloc al carrer Canonges de la ciutat.

Tot i que els actes s’han concentrat en un sol carrer, tota la ciutat s’ha decorat amb temàtica de Sant Jordi. Les protagonistes de la jornada han estat les titelles, però els contes i les teatralitzacions no han quedat enrere, i tots han tingut aforament complet.

A la tarda s’ha celebrat el lliurament dels Premis Sambori de la demarcació Pirineus, que compren Òmium Cerdanya, Òmnium Alt Urgell i Òmnium Pallars. D’entre els més de 123 textos participants, d’entre 28 centres educatius, s’han escollit els 18 guanyadors de les diferents categories.

Parlen al vídeo: NÚRIA TOMAS, REGIDORA D’INFÀNCIA I EDUCACIÓ