Malgrat les ganes i la insistència de l'equip, els sènior masculí del CG Puigcerdà no ha pogut superar aquest dissabte el Barça, en el tercer partit de la final de la lliga estatal d'hoquei gel. Els blaugranes han estat superiors i han acabat amb un marcador de 2-4. Són, per tant, els campions de la competició, dotze anys després d'aconseguir aquest títol. Així, doncs, els cerdans han quedat eliminats de la final i són subcampions.
Els dos primers gols en contra van pesar durant tot el partit. Dues sancions deixaven l’equip groc i negre en una inferioritat de 5 contra 3 que que el Barça va aprofitar per encarrilar l'eliminatòria i anotar el tercer. En el segon període van predominar les sancions per damunt dels gols, on els dos conjunts han protagonitzat un joc molt físic i molta tensió damunt del gel. Ja en el tercer temps, un gol de Granell donava força al Puigcerdà. EL Barça però, no va afluixar i va anotar el quart. Quan ja s’havien apagat tots els ànims, Boronat va sumar el segon i darrer gol pels locals.
El Barça Hockey Gel ha aixecat el títol de lliga a la pista cerdana, el sisè del seu palmarès, igualant d’aquesta manera els sis títols de l’entitat ceretana. 
Ara queda la fase final de la Copa del Rei, on els grocs-i-negres tindran una oportunitat d’or per sumar almenys un títol aquesta temporada. La Copa es disputarà el primer cap de setmana de maig, on el Puigcerdà s’enfrontarà a l’amfitrió CH Jaca i el Barça jugarà contra Majadahonda.