L’equip sènior masculí del CG Puigcerdà afronta aquest dissabte el primer match ball en contra que haurà de salvar si vol continuar en la lluita pel títol de lliga. Un títol que se li ha posat molt en contra després de la doble derrota del passat cap de setmana a la pista del Barça.
Malgrat la golejada de diumenge, l’afició i l’equip confien en la bona actuació mostrada en primer partit de la final, que es va decidir a la pròrroga.
Així, doncs, aquest cap de setmana, l’objectiu principal de l'equip groc i negre serà defensar l’eliminatòria a casa i allargar al màxim la sèrie, donat que amb els resultats de la setmana passada l’única opció per guanyar el títol de lliga és vèncer en els tres partits consecutius que resten.

El tercer i si cal quart partit d'aquest cap de setmana a Cerdanya es podran disputar amb l'escalf de l'afició, que podran animar els jugadors des de la grada, que podrà acollir el 30% de l'aforament total, és a dir, uns 300 aficionats. El seu suport, juntament amb altres factors, dona força i optimisme a l'equip.

Com hem dit, l'equip cerdà està obligat a guanyar el partit de dissabte per seguir viu a l'eliminatòria. Per contra, si és l’equip blaugrana qui s’emporta el tercer partit, els groc-i-negres hauran de veure com el Barça Hockey Gel aixeca el títol de lliga a la seva pista i el desbanca com a vigent campió de la Lliga Nacional d’Hoquei Gel.

Parlen al vídeo: SALVA BARNOLA, ENTRENADOR SÈNIOR MASCULÍ CG PUIGCERDÀ