La Seu d’Urgell s’adhereix al Pacte Nacional per la Mobilitat Segura i Sostenible. La moció presentada per l’equip de govern va ser aprovada per Compromís i la CUP. Des de 2012 l’ajuntament ja treballa amb eines per avançar en el tema mobilitat i medi ambient.

Per la seva part, Compromís X La Seu va recordar que ja havia proposat anteriorment la creació d’aquest Consell, constituït a finals de l’any passat. Joan Barrera, el portaveu del grup, va recalcar que la ciutat segueix tenint moltes barreres arquitectòniques i que cal solucionar-ho.
La CUP, tot i aprovar la proposta, va puntualitzar altres temes que creu que també s’haurien de treballar com el transport públic.

Aquest Pacte té com a objectiu reduir en un 50% les víctimes mortals de trànsit a Catalunya respecte al 2020 i assolir les zero emissions l’any 2050.

Parlen al vídeo: JOAN GURRERA, TINENT D’ALCALDE DE SOSTENIBILITAT - BERNAT LAVAQUIOL, CUP