La Salle de la Seu implantarà el Nou Context d’Aprenentatge aquest curs vinent, 2021 – 2022. Aquest mètode s’adapta a l’actualitat i prioritza el desenvolupament de l’alumne segons els seus talents.

La proposta vol oferir una resposta de l’escola davant un món que canvia molt de pressa i on l’educació s’està quedant al marge. S’ha realitzat una prova d’aquest nou sistema, durant el segon trimestre, entre alumnes de primària que ha estat tot un èxit.
L’horari de l’alumne es repartirà en cinc moments d’aprenentatge, a diferència de les classes habituals. Cada dia es dividirà en: l’acollida, quan es donarà la benvinguda a l’alumne; els seminaris, que serà la part teòrica del dia; els tallers, quan es posaran en pràctica els continguts; els projectes, que se’n realitzarà nou per curs i, per últim, el tancament del dia.

El curs vinent, amb aquesta nova iniciativa, l’alumne serà el protagonista de la seva formació mentre que l’educador actuarà de guia en el procès.

Parlen al vídeo: ANNA SANSA, DIRECTORA DE LA SALLE LA SEU D’URGELL - ALBA SOLÉ, CAP D’ESTUDIS DE LA SALLE LA SEU D’URGELL