La maleta pedagògica és el nou projecte que inicia l’Entorn d’Aprenentatge de Tuixent per adaptar-se a les restriccions i les mesures de la pandèmia. Els coneixements de les trementinaires i la fauna i la flora de l’entorn es fan arribar als centres educatius a través de dos tallers.

Aquestes dues activitats van dirigides a alumnes de centres d’educació primària i secundària, tot i que també estan pensades per estudiants de batxillerat i cicles formatius. De moment es desenvolupen en centres de l’Alt Urgell però es vol arribar a tot Catalunya.
El departament d’educació, l’ajuntament de Josa i Tuixent i el Consell comarcal de l’Alt Urgell han impulsat aquest projecte per apropar d’una manera didàctica els aprenentatges que ofereix l’entorn, sobretot pensant en la situació actual.

Els tallers tenen una duració d’una hora aproximadament. Les persones interessades poden trobar tota la informació a la pàgina web entornaprenentatge-tuixent.com.

Parlen al vídeo: ANNA MILL, ENTORN D’APRENENTATGE DE TUIXENT