El proper dijous 28 d’abril l'equip del Síndic de Greuges de Catalunya farà atenció telemàtica als veïns i veïnes de Cerdanya. S'atendran totes aquelles persones que que vulguin fer consultes o presentar queixes sobre actuacions que hagi fet l'Administració pública i també empreses que presten serveis d'interès general, com ara les de subministrament de llum, aigua, gas o les de telefonia mòbil.

Degut a a situació sanitària, les visites seran en format telemàtic, és a dir, que s'atendran els interessats per videotrucada o bé per telèfon.

Per demanar cita, cal trucar prèviament al telèfon gratuït 900124124 o enviar un correu electrònic a sindic@sindic.cat.

Recordem que el Síndic de Greuges es va estrenar a Cerdanya a finals de l'any passat, gràcies al recent acord entre el síndic i el Consell Comarcal. Des del Síndic de Greuges han assegurat que la seva intenció és visitar la vall un mínim de dues vegades l´any per tal de reunir-se amb els alcaldes i rebre la ciutadania. S’espera poder fer aviat les atencions presencialment.