Xerrades sobre el feixisme per recordar els 28 anys de la mort de Guillem Agulló a la Seu d’Urgell. Tot i que la formació Arran Alt Urgell normalment es desplaçava fins a Burjassot, el confinament comarcal ha fet que l’acte s’hagi organitzat a la ciutat.

La militant d’Arran ha realitzat una xerrada amb el títol ‘Impunitat del feixisme als Països Catalans” que recordava la història d’Agulló. També s’ha pintat un mural, que es troba al Passatge de la Missió, com una manera de recordar els fets durant tot l’any a la Seu.
Per altra banda, l’historiador Pau Chica ha parlat sobre el moviment antifeixista que apareix a la Catalunya del segle XX des d’una perspectiva històrica.

L’acte s’ha pogut realitzar a l’aire lliure, tot i les previsions de pluja, mantenint la distància de seguretat entre els assistents.

Parlen al vídeo: MILITANT ARRAN ALT URGELL - PAU CHICA, HISTORIADOR