La Vall de Boí ordena el trànsit i les zones d’aparcament als nuclis del municipi i s’ha signat un conveni amb l’organisme de gestió i recaptació de tributs locals de la Diputació de Lleida per tal de poder gestionar les sancions.

L’ordenança està encarada sobretot el tema aparcament. L’Ajuntament és conscient que en èpoques de gran afluència de gent a la Vall l’aparcament és complicat, però la idea és que es respecti les senyalitzacions per tal millorar la seguretat i permetre el pas sobretot de serveis d’emergències en cas de necessitat.
En la línia de trànsit, l’Ajuntament també té un conveni amb Endesa, per 15 anys, per tal d’estendre els punt de càrrega elèctrica a la Vall de Boí.

L’Ajuntament cedeix els espais i Endesa s’encarrega de la col·locació dels carregadors. La idea és que a cada poble n’hi hagi un però en principi, a banda del de Barruera, es començarà per Boí i Taüll.

Parlen al vídeo: SÒNIA BRUGUERA, ALCALDESSA DE LA VALL DE BOÍ - NIL MONSÓ, TINENT ALCALDE DE LA VALL DE BOÍ