Maduixes Siscarri és un projecte singular, es dedica al cultiu de la maduixa i altres cultius ecològics al Pont de Suert, a l’Alta Ribagorça, i també forma part dels projectes de Matchfunding pirinenc Arrela’t. Maduixes Siscarri ha superat però totes les expectatives i ha superat de llarg l’aportació òptima per fer realitat el seu somni.

Fa sis anys que va néixer Maduixes Siscarri en una petita finca, però la bona acceptació de la gent, tant de la comarca com de fora, va fer créixer el projecte.

La Maite i el David coincideixen que l’Alta Ribagorça té molt bon clima per fer maduixes i altres productes d’horta, ja que les nits fresques afavoreixen una maduració lenta i es guanya en qualitat. I cada vegada més hi ha més tendència a la maduixa d’estiu.
Ara, amb el matchfunding esperen augmentar la producció i també crear llocs de treball a la comarca.

Parlen al vídeo: MAITE MARTOS, MADUIXES SISCARRI - DAVID ALMODÓVAR, MADUIXES SISCARRI