El grup municipal d'ERC Puigcerdà ha denunciat l'estat en que es troba l'abocador municipal, situat al Camí de la Vinyola, un entorn molt concorregut per passejar o fer esport. El grup a l'oposició apunta a un abocament de residus sense control, com ara runes, deixalles i mobiliari urbà, sent alguns d'ells contaminants, el que comporta un greu impacte mediambiental.

Els republicans asseguren que aquest abocador és troba en aquest estat des de fa com a mínim nou mesos. Per tot plegat, reclama a l'ajuntament que netegi la zona el més aviat possible.

Des de l'ajuntament de Puigcerdà han admès que la situació “se'ls ha anat de les mans” i que cal trobar una solució immediata. Des de la regidoria de Medi Ambient han explicat que el consistori va voler incloure la neteja de l'espai en la concessió del nou contracte de neteja de la vila però que com que finalment s'ha endarrerit aquest concurs n'ha obert un altre específic perquè una empresa es faci càrrec de l'abocador.

Des del consistori han assegurat que en unes tres setmanes el concurs es podria resoldre i, per tant, es començaria a netejar l'espai.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, CAP OPOSICIÓ (ERC) AJUNTAMENT PUIGCERDÀ