En la darrera junta rectora del Parc natural de l’Alt Pirineu, Joan Ordi, president que fou nomenat pel conseller Josep Rull, ha fet efectiva la seva renúncia al càrrec després de gairebé 5 anys. Ordi aposta per la renovació del càrrec coincidint amb la formació del nou govern.

Ordi ha remarcat que espera que el seu relleu segueixi apostant per la conservació, potenciació i desenvolupament sostenible del Parc Natural més extens de Catalunya amb l’aportació de noves visions i idees.
Des de la direcció del parc han agraït la tasca feta durant aquests anys.

S’espera a la formació del nou govern per nomenar al proper president del parc. Que ha de ser membre de la Junta rectora i és nomenat pel conseller de torn i ratificat per la junta. El càrrec és representatiu i de lideratge polític, no retribuït.

Parlen al vídeo: JOAN ORDI, PRESIDENT SORTINT PARC NATURAL ALT PIRINEU - MARC GARRIGA, DIRECTOR PARC NATURAL ALT PIRINEU