L'equip sènior del CG Puigcerdà no ha tornat de Barcelona amb el resultat que esperava. Els cerdans no han pogut superar al Barça en els dos primers partits de la final de la lliga. Això vol dir que, si l'equip vol revalidar el títol, haurà de guanyar els tres propers partits.
Dissabte, els dos conjunts van protagonitzar un enfrontament lluitat que es va decidir a la pròrroga. El marcador final va ser de 4-3, a favor dels blaugranes. El partit del diumenge va estar clarament dominat pel Barça, el qual va arribar físicament millor el segon dia. Una victòria clara dels locals per 7-3.
Així, doncs, els cerdans hauran de retrobar el bon joc a la seva pista el proper dissabte i seguir lluitant pel títol de lliga. Necessiten una remuntada èpica i el suport de la seva afició per forçar el quart partit, que es jugaria diumenge a la pista cerdana. Si el Puigcerdà aconseguís dues victòries el proper cap de setmana, el partit del desempat es jugaria la setmana següent a Barcelona.