El Patronat de turisme de la Vall de Boí ha atès presencialment a l’oficina de turisme 1.1000 persones durant aquesta Setmana Santa. A banda d’haver donat resposta a quantitat de peticions per altres vies i canals d’informació. N’és un exemple l’increment de les consultes via whatsapp, xarxes socials, pàgina web i fins i tot atenció telefònica. Aquest tipus de consultes han crescut un 300%. També la cerca d’informació a través de codis QR facilitats als establiments turístics i que donen accés a la informació directa ha estat un mitjà molt utilitzat.
Des del Patronat de turisme es comenta que s’ha seguit la tendència que hi va haver durant l’obertura de les festes de Nadal. Hi ha hagut una ocupació molt alta, sobretot de turisme de proximitat, de Lleida i Barcelona, i que les activitats més sol·licitades han estat el turisme de natura al Parc Nacional d’Aigüestortes i les visites organitzades des del Centre del Romànic de la Vall de Boí.