De l’1 al 25 d’abril l’Àrea d’Esports de l’Ajuntament de Puigcerdà proposa una nova activitat anomenada “Orienta’t”. Es tracta d'un circuit d’orientació que té com a finalitat promoure l’activitat física a l’entorn urbà de Puigcerdà i que combina les matemàtiques. A més, també convida a descobrir diferents indrets de la vila. El pot realitzar qualsevol persona però està especialment dissenyat per fer-lo en família. Primer de tot, cal descarregar-se un mapa que es troba a l’apartat d’esports del web de l’Ajuntament de Puigcerdà i localitzar les diferents fites distribuïdes pel municipi.

En total s'han amagat 9 fites en diferents ubicacions, com ara al parc Schierbeck o la plaça del Rec.

Aquells que aconsegueixin el resultat correcte rebran un obsequi de l’Àrea d’Esports.

Des de l'ajuntament han destacat que es tracta d'una activitat segura que compleix amb les mesures contra la covid19.

Una vintena de persones ja han participat a aquesta activitat, la majoria visitants d'arreu de Catalunya que han passat la Setmana Santa a Cerdanya. Amb el confinament comarcal actual, des de l'Àrea d'Esports animen a tots els veïns i veïnes i també als centres educatius a completar el circuit i resoldre l'enigma.

Parlen al vídeo: XEVI SALVADOR, TÈCNIC ESPORTS AJUNTAMENT PUIGCERDÀ