Tal com va fer l'any passat, l'ajuntament de Llívia ha decidit suspendre la seva festa major. Pasqüetes 2021 havia de començar aquest divendres i allargar-se fins dilluns, omplint la vila d'activitats per a tots els públics. La situació sanitària actual, però, ha obligat a no poder celebrar la festa gran del municipi.

De fet, algunes de les activitats programades per Pasqüetes es reprogramaran per la festa petita de Llívia, la de Sant Guillem, que tindrà lloc, si tot va bé, el cap de setmana del 19 i 20 de juny.

Llívia sempre dona el tret de sortida a les festes majors de Cerdanya. La segueixen les de Bolvir i Guils al maig i les de Bellver i Alp al juny. Segons com evolucioni la situació, la resta d’ajuntaments decidiran si, com Llívia, també tornen a suspendre les seves celebracions.

Parlen al vídeo: ELIES NOVA, ALCALDE DE LLÍVIA