La pista polivalent de La Seu d’Urgell s’habilita com a nou punt de vacunació massiva per la Covid. La instal·lació que s’està preparant durant aquesta setmana, començarà a funcionar a partir del dimecres que ve.
El dia 14 se’n realitzarà una prova pilot per comprovar que tot funciona correctament, es vacunaran a poques persones i s’acabaran de fer comprovacions tècniques.
L’ajuntament ha cedit l’equipament a l’Institut Català de la Salut perquè és un espai gran amb ventilació i de fàcil accès. El lloc permet una bona logística i marcar circuits d’entrada i sortida, ja que està previst que es puguin vacunar 500 persones cada dia.
Els professionals del Centre d’Atenció Primària de la Seu d’Urgell seran els responsables d’administrar aquestes dosis de la vacuna en la campanya d’immunització.
El Centre Cívic, que era on fins ara es realitzava la vacunació, deixarà de tenir aquest servei i se’n començaran els preparatius per instal·lar-hi la Biblioteca de Sant Agustí, que provisionalment hi oferirà el servei de préstec fins que acabin les obres de l’equipament.
Totes les persones que hagin estat cridades per la vacunació s’hauran de dirigir a la sala polivalent de la zona esportiva municipal.